Om oss

Fjell Digital er et ungt markedsføringsbyrå med moderne erfaring på digitale kanaler. Vi er stolte av å levere resultater og løsninger tilpasset en datadrevet hverdag. 

Datadrevet

Vi mener at en datadreven tilnærming er den nye standarden for markedsføring. Med flere og bedre datapunkter brukere legger igjen, blir det bare enklere og mer effektivt å drive markedsføring.

Moderne erfaring

Våre ansatte er både unge og har moderne erfaring som forbrukere og markedsførere på digitale plattformer. Vi mener at det er riktig å ansette fra målgruppen for å oppnå best mulig målretting og relevant innhold.

Møt våres konsulenter

Andreas Melsom Vaa

Andreas har omfattende erfaring fra både in-house og byrå. Med en Bachelor i Internasjonal Markedsføring fra Universitetet i Sørøst-Norge, inkludert et utvekslingsår i California. Der jobbet han med Google og The Trade Desk, noe som fikk han forelsket i digital markedsføring. Andreas er vår ekspert på datadrevet markedsføring.

Vil du jobbe hos oss?

Ditt personvern hos Fjell Digital
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.

Takk for din henvendelse

Vi har mottatt din henvendelse og tar kontakt så fort vi har mulighet!