Modernisering med Shopify

Vi i Fjell Digital AS er stolte av å kunngjøre lanseringen av den helt nye nettbutikken til Pipehatt. Denne nettbutikken, som ble offisielt lansert 31. mai 2024 på Shopify, representerer en betydelig oppgradering med et modernisert system og et oppdatert visuelt design.

En Brukervennlig Handleopplevelse

Vårt hovedmål med denne nye nettbutikken er å tilby kunder i varmebransjen den mest brukervennlige handleopplevelsen. Nettbutikken er utformet som et utstillingsvindu for Pipehatts unike og innovative vareutvalg, hvor hver produktkategori er nøye satt sammen for å imøtekomme kundenes behov og preferanser. Det moderne designet og det forbedrede systemet på Shopify gjør det enklere enn noensinne å navigere, søke etter produkter og gjennomføre kjøp på en rask og effektiv måte.

Vår Rolle som Samarbeidspartner

I dette prosjektet har Fjell Digital AS spilt en avgjørende rolle ved å løfte handleopplevelsen til nye høyder. Med vår omfattende erfaring og ekspertise innen IT-løsninger og digital markedsføring, har vi hjulpet Pipehatt med å skape en plattform som er både funksjonell og estetisk tiltalende. Vårt bidrag har vært uvurderlig i utviklingen av denne nettbutikken, og vi ser frem til å fortsette dette samarbeidet i fremtiden.

En bedre handle opplevelse

Med lanseringen av den nye nettbutikken har vi sammen med Pipehatt tatt et stort skritt fremover i sin ambisjon om å tilby de beste produktene og den beste handleopplevelsen i varmebransjen. Vi er sikre på at både nye og eksisterende kunder vil sette pris på de forbedrede funksjonene og det brukervennlige grensesnittet.

Vi i Fjell Digital AS vil gjerne takke Pipehatt for deres eksepsjonelle samarbeid gjennom hele prosessen. Sammen fortsetter vi å innovere og forbedre for å møte og overgå kundenes forventninger.

Besøk den nye nettbutikken og opplev forskjellen selv på www.pipehatt.com

18/06/2024

Ta kontakt

Ditt personvern hos Fjell Digital
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.

Takk for din henvendelse

Vi har mottatt din henvendelse og tar kontakt så fort vi har mulighet!